Zlatarski obrt ĐONLIĆ utemeljen 1990 godine u Splitu. Ovim putem vam sa zadovoljstvom predstavljamo jedan dio iz našeg velikog asortimana raznovrsnog, modernog i klasičnoga vrhunskog nakita, izrađenoga od zlata, u kombinaciji sa dragim, poludragim kamenjem, biserima i koraljima. Kroz protekle godine rada, svojom ponudom, kvalitetom i cijenom, zhvaljujući pažljivo biranim dobavljačima iz zemlje i inozemstva, kao i višegodišnjem vlastitom iskustvu u izradi nakita, stekli smo zapažen ugled kod naših klijenata, koji se zahvaljujući njihovom zadovoljstvu redovito vraćaju. Također pružamo usluge popravka zlatnog nakita te otkupa i zamijene starog zlata po iznimno prihvatljivim cijenama. Naše iskustvo i dugovječnost u poslovanju zlatnim nakitom garancija su naše kvalitete. Također izrađujemo nakit po naružbi te da smo u mogućnosti na taj način izaći u susret svim vašim željama. Posjetite nas bez obaveze i uvjerite se u našu bogatu ponudu i povoljne cijene

Zlatarna Đonlić - veliki izbor - zaručničko prstenje, vere za vjenčanje Split. Zlatarna Đonlić Split - pronađite savršeno zaručničko prstenje, vere za vjenčanje.

Prikaži više

Zlatarna Đonlić - zaručnićko prstenje/vere Info


Zašto odabrati baš Zlatarna Đonlić - zaručnićko prstenje/vere na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Zaručničko prstenje
  • Vere - vjenčano prstenje
  • Dijamanti & Drago kamenje
  • Zlatni nakit
  • Srebrni nakit

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Zlatarna Đonlić - zaručnićko prstenje/vere?

Zlatarna Đonlić - Split

Manuška poljana 20
Split
Hrvatska

Zlatarna Đonlić - zaručnićko prstenje/vere - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Zlatarna Đonlić - zaručnićko prstenje/vere.

Zlatarna Đonlić - zaručnićko prstenje/vere
  • Vjenčanje za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Manuška poljana 20, Split
  • Kontakt osoba: Pavao Đonlić

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)