Xtreme Lashes By Jo Mousselli – vodeći svjetski brend za extenzije trepavica. Osnivačica Jo Mousselli po zanimanju pedijatar je uložila puno truda i znanja da bi nam omogućila\\\\\\\\ntrajne I prirodne trepavice. Brend je prepoznat medju najzahtjevnijim klijentima i redovito popraćen svjetskim eventima poput Cannes film festivala, Voguea, Allura, Academy Awardsa… Proizvodi za njegu kože i očiju se mogu kupiti u najpoznatijim svjetskim centrima Sax Fift Avenue i ostalim high-End mjestima. Tehnika lijepljenja jedan na jedan omogućava prirodnu pokretljivost vaših trepavica i nema efekt lutke ukoliko klijent tako isključivo ne zahtjeva. Budite posebno prirodno lijepi na vašem vjenčanju i nakon i potražite nas. Mladoj ukoliko dolazi s djeverušama i kumom poklanjamo gratis tretman! Očekujemo vas s veseljem! Prvi u Splitu! Stilista Maja H.

Xtreme Lashes Split Croatia - trepavice za vjenčanja i ostale prigode Split. Xtreme Lashes Split Croatia je pravi izbor za savršen izgled na tvom najvažnijem danu.

Prikaži više

Xtreme Lashes Split Croatia Info


Zašto odabrati baš Xtreme Lashes Split Croatia na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Ekstenzije ili nadopuna trepavica

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Xtreme Lashes Split Croatia - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Xtreme Lashes Split Croatia.

Xtreme Lashes Split Croatia
  • Makeup, nokti, trepavice za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Kontakt osoba: Maja Hadnadjev

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)