Muška moda Veštit – Split je sinonim za muška odijela, vlastite proizvodnje u Splitu. Koja se kroje od odabranih vrhunskih kvalitetnih materijala, isključivo prirodnih praćeni trendovskim bojama i dezenima. Uspiješni i prepoznatljivi smo posebno po dalmatinskom veštitu i smoking odijelu sto je obilježje svečanog i vrhunskog odijela, a sve ostale modele i kombinacije, po vašim željama i zamislima radimo s punim povjerenjem. Uz to nudimo širok asortiman košulja svečanih modnih od finih i kvalitetnih tkanina, leptir mašne, kravate itd tj. cijeloukupan muški asortiman. Sva pažnja i prilagdba modela usmijerena je zahtjevima domaćeg tržišta. Stalno prateći svjetske trendove unosimo u hrvatsko modno odijevanje onaj toliko traženi izričaj najvećih svjetskih kreatora Nudimo: Dalmatinski veštit, smoking odijelo, frak odijelo, poslovna odijela. Košulje: smoking košulje, dalmatinske košulje, modne košulje. komlpet asesoar.

Veštit Split - veliki izbor muških odijela za vjenčanje Split. Veštit Split Split - pronađite savršeno muško odijelo za vjenčanje i ostale prigode.

Prikaži više

Veštit Split - muška odijela i dodaci Info


Zašto odabrati baš Veštit Split - muška odijela i dodaci na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Muška odijela
  • Dodaci

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Veštit Split - muška odijela i dodaci?

Veštit Split

Šubićeva 2
Split
Hrvatska

Veštit Split - muška odijela i dodaci - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Veštit Split - muška odijela i dodaci.

Veštit Split - muška odijela i dodaci
  • Muška odijela i dodaci za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Šubićeva 2, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)