Ako tražite najveće svjetske brendove po najpovoljnijim cijenama, i do 50% jeftinije, onda je Travel FREE pravo mjesto za vas! Parfemi, kozmetika, modni dodaci, torbe i novčanici, satovi, sunčane naočale, razni slatkiši i igračke, te nevjerojatan izbor alkoholnih pića u ekstra veličinama samo su dio bogate ponude koju možete pronaći u našim pograničnim trgovinama.

Osim što smo uvijek dostupni, povoljniji i ekskluzivni, svojim kupcima iz zemalja koje nisu u sastavu EU nudimo povrat poreza u našoj poslovnici! Radimo 365 dana u godini, od 9 do 21 sata, dođite i kupujte ekskluzivno kao nikada do sada!

Travel FREE pogranične trgovine možete pronaći na više od 60 lokacija duž 11 europskih granica, od čega su tri smještene u Hrvatskoj i to u Novom Varošu pokraj Nove Gradiške, Donjim Vinjanima pokraj Imotskog, te na Grudi pokraj Dubrovnika.

Prvoklasne prednosti za vas:
• 100% originalni brendovi. Do 50% povoljnije. • Veliki asortiman. Niske cijene. • Sva alkoholna pića u ekstra veličinama. • Otvoreno 365 dana u godini.

BEZ PREMCA: NAŠ ASORTIMAN
Koliko god tražili, u svojem dućanu ih nećete naći! Kod nas možete naći proizvode koji se proizvode isključivo za međunarodno tranzitno tržište! Dođite do našeg pograničnog dućana i kupujte ekskluzivno kao nikada do sada!

BESKRAJAN IZBOR
Ne znate što pokloniti dragoj osobi? Kod nas ćete dobiti mnoštvo ideja, a naše osoblje će Vam s radošću pomoći u odabiru – od kozmetike i parfema, satova, naočala i torbi, wiskeya, vodki ili likera, igračaka i slatkiša – sve na jednom mjestu!

OTVORENO 365 DANA U GODINI
Za nedjeljni doručak nemate kave kod kuće? Na Staru godinu nemate čime nazdraviti? Tu smo za Vas svaki dan: tijekom vikenda, nedjeljom i blagdanom – kod nas ćete štedjeti gotovo cijelu godinu! 100%

ORIGINALNI ARTIKLI
Naši proizvodi dolaze izravno od proizvođača, originalna roba i najbolji mogući standard su zajamčeni – mi znamo što naši kupci žele!

DO 50% POVOLJNIJE
Ništa ne radimo polovično, osim kada je u pitanju cijena: uštedite do 50% u odnosu na tržište u susjednoj zemlji!

USLUGA POVRATA POREZA
Osim što smo uvijek dostupni, povoljniji i ekskluzivni, svojim kupcima iz zemalja koje nisu u sastavu EU nudimo povrat poreza u našoj poslovnici! Dovoljna je samo Vaša putovnica!

Uvijek pobjednik uz Travel FREE!

Travel FREE Hrvatska - pronađite odlične poklone za vjenčanje na jednom mjestu. Travel FREE Hrvatska - najbolje mjesto za savršene poklone za vjenčanje i ostale prigode.

Prikaži više

Travel FREE Hrvatska Info


Zašto odabrati baš Travel FREE Hrvatska na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Travel FREE Hrvatska?

TFH Gruda

Tušići 15, 20215 Gruda
Gruda
Hrvatska

TFH Donji Vinjani

Vinjani Donji 567, 21260 Imotski
Donji Vinjani
Hrvatska

TFH Novi Varoš

Novi Varoš 35
Stara Gradiška
Hrvatska

TFH Županja

Granični prijelaz D55 bb
Županja
Hrvatska

Travel FREE Hrvatska - ocjene, komentari & iskustva


Pročitajte komentare i iskustva korisnika, te saznajte kako su korisnici ocjenili uslugu.

Predivan shop s ljubaznim prodavačicama i dobrim cijenama. Uz profesionalni pristup i ponuda je poprilično dobra, tako da ću definitivno ... Predivan shop s ljubaznim prodavačicama i dobrim cijenama. Uz profesionalni pristup i ponuda je poprilično dobra, tako da ću definitivno doći ponovo.
Apsolutno nemam ništa negativno za napisati. ... Apsolutno nemam ništa negativno za napisati.
13.06.2019.
više
5 /5
Ana M.
Travel FREE Hrvatska
  • Pokloni za vjenčanja Donji Vinjani (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Vinjani Donji 567, Donji Vinjani

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)