Kao dijete bio sam fasciniran filmskom umjetnošću te sam s posebnim „guštom“ gledao sve žanrove na velikom platnu. Strast prema filmu razvila se u hobi iz kojeg se kasnije izrodio Studio Smile. Prije više od deset godina počeo sam s radom na lokalnoj televiziji, te usvajao znanja o produkciji i postprodukciji. Bilo je ljudi koji su prošli i otišli ali i onih koji su ostavili trag te mi indirektno pomogli da se danas bavim s onim što zaista volim. Imam veliku sreću što sam naišao na divne suradnike, kreativne umjetnike, a i dobre prijatelje s kojima se usudim prihvatiti najveće poslovne izazove. Bilo da se radi o promotivnom videu, glazbenom spotu ili o vjenčanju i krštenju pristupam individualno svakom klijentu uvažavajući pritom sve želje koje pridonose stvaranju uspomena za budućnost. Ranko Pupić

Studio Smile Split - fotograf za vjenčanje, video - odlične ponude. Foto studio - Studio Smile Split ocjene i komentari stvarnih klijenata.

Prikaži više

Studio Smile - cinematography & film making Info


Zašto odabrati baš Studio Smile - cinematography & film making na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Fotografiranje & Ostale usluge
  • Video snimanje i montaža

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Studio Smile - cinematography & film making - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Studio Smile - cinematography & film making.

Studio Smile - cinematography & film making
  • Foto Studio - Foto & Video za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Kontakt osoba: Ranko Pupić

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)