Naš glavni motiv je ljubav prema ovom poslu i želja da mladenkama ponudimo nešto novo i drugačije od trenutne ponude u užem i širem okruženju. Uvidjeli smo potrebu za nečim svježim i novim. Potaknuti tom idejom ostvarili smo poslovnu suradnju s poznatom španjolskom modnom kućom Rosa Clara te uveli na hrvatsko tržiše nešto potpuno novo i očaravajuće. Rosa Clara je brand koji se ističe svojom elegancijom i posebnim dizajnom, materijalim te kvalitetom izrade. Nadamo se da će te nam biti dragi gosti i posjetiti nas te se sami uvjeriti u posebnost i eleganciju koju Vam nudi kolekcija Adriana Alieri by Rosa Clara.

Salon vjenčanica Lilly - veliki izbor vjenčanica za najam Trilj - Split. Salon vjenčanica Lilly Trilj - Split - pronađite svoju savršenu vjenčanicu, veo i ostale dodatke.

Prikaži više

Salon vjenčanica Lilly Info


Zašto odabrati baš Salon vjenčanica Lilly na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Veliki izbor vjenčanica
  • Najam vjenčanica
  • Dodaci za vjenčanice i ostalo

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Salon vjenčanica Lilly - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Salon vjenčanica Lilly.

Salon vjenčanica Lilly
  • Najam vjenčanica za vjenčanja Trilj (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Bana Jelačića 1, Trilj

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)