Savršeno vjenčanje traži savršenu organizaciju. Upravo jedan od najvažnijih koraka kada je u pitanju organizacija vjenčanja je odabir sale.

Rusulica će svojim novouređenim interijerom pružiti gostima poseban doživljaj, uz visoku razinu usluge i profesionalnosti. Dobro uhodani tim pobrinut će se da sve vaše želje budu ispunjene i da na veliki dan budete opušteni i uživate u atmosferi, ljubavi i dragim ljudima s kojima ste okruženi.

Za pravi gastronomski užitak očekuje vas bogat izbor jela uz mogućnost kreiranja vlastitog svadbenog menija, slažući i kombinirajući namirnice iz naše široke gastronomske ponude.

Rado ćemo vam pomoći oko izbora glazbe, cvijeća, pozivnica, fotografa, snimatelja, kolača, smještaja te svega ostalog što je na vašem popisu želja za vaš dan iz snova.

Limitirali smo brojkama do 100 gostiju sa bendom, a 120 s DJ-om, kako bi svi bili ugodno smješteni te jednako lijepo uživali na plesnom podiju.

Održavamo također i krštenja, pričesti i krizme do 160 ljudi, te domjenke i proslave na visokim stolovima do 250 ljudi.

Restoran Rusulica - restoran za proslavu momačke i djevojačke večeri Split. Restoran Rusulica Split je idealan restoran za proslavu tvoje momačke ili djevojačke večeri.

Prikaži više

Restoran Rusulica Info


Zašto odabrati baš Restoran Rusulica na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: do 250
  • WiFi

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Restoran Rusulica?

Restoran Rusulica

Dinka Šimunovića 14
Split
Hrvatska

Restoran Rusulica - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Restoran Rusulica.

Restoran Rusulica
  • Restoran - Sala za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Dinka Šimunovića 14, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)