U skladu sa Vašim željama i potrebama osigurati ćemo Vam nezaboravne trenutke i nastojati ćemo Vaše svečane događaje učiniti još svečanijim. Svojom umjetničkom dekoracijom, igrom bojama naši stolovi govore sve o nama. Pogledajte našu fotogaleriju i uvjerite se. Također, u sklopu restorana možemo Vam ponuditi ugodni smještaj za kraći boravak, vikend smještaj ili duži boravak.

POSEBNA PONUDA: NAJAM CHIAVARI STOLICA Osim što činimo sve što je u našoj moći da vam pomognemo u realizaciji vašeg vjenčanja, eventa i dr., savršeno kao što ste to zamišljali, nastojimo biti što je moguće više inovativni, uvijek pronaći više ideja i mogućnosti za vaš sretan dan na svaki korak na putu .. Ovaj put, veliko iznenađenje je sasvim drugačiji izgled vjenčanja! Predstavljamo vam bijele Chiavari stolice! Savršene za svako mjesto, jednostavno, bijelo, elegantno i must have svakog vjenčanja. Pomaknimo granice, budimo u trendu i inovativni. Za najam stolica slobodno nas kontaktirajte, stojimo vam na raspolaganju.

Restoran Pećina - profesionalni catering za vjenčanje Ploče. Restoran Pećina Ploče - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Restoran Pećina Info


Zašto odabrati baš Restoran Pećina na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit
  • Najam stolica
  • Najam šatora

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Restoran Pećina - ocjene, komentari & iskustva


Pročitajte komentare i iskustva korisnika, te saznajte kako su korisnici ocjenili uslugu.

Odlično, ljubazno i profesionalno osoblje počevši od glavne i odgovorne Marijane koja je super profesionalna osoba i voditelj. Atraktivne i ... Odlično, ljubazno i profesionalno osoblje počevši od glavne i odgovorne Marijane koja je super profesionalna osoba i voditelj. Atraktivne i maštovite dekoracije stolova uz osoblje koje odrađuje svaki posao s posebnim i rijetko viđenim zadovoljstvom čini Restoran Pećina moj prvi izbor za preporuku svim budućim mladencima. I niste zaslužili samo 5 zvjezdica. I 10 bi vam bilo malo. Pozdrav
...
23.01.2018.
više
5 /5
Luka K.
Izvrsna usluga i profesionalnost na visokoj razini. Korisni savjeti i ljubaznost zaposlenika su nam uljepsali i maksimalno olaksali nas veliki ... Izvrsna usluga i profesionalnost na visokoj razini. Korisni savjeti i ljubaznost zaposlenika su nam uljepsali i maksimalno olaksali nas veliki dan. Za svaku preporuku!
...
17.01.2018.
više
5 /5
Dora P.
Nas dan su uljepsali svojim profesionalizmom, pozitivnom energijom i genijalnim cateringom. Gosti su bili odusevljeni kako je sve izgledalo, kao ... Nas dan su uljepsali svojim profesionalizmom, pozitivnom energijom i genijalnim cateringom. Gosti su bili odusevljeni kako je sve izgledalo, kao i mi sami. Brzi, veseli, kreativni i uredni. Hvala sto ste bili dio nase price ☺
...
17.01.2018.
više
5 /5
Antonela B.
Sve je bilo savrseno,usluga angažman. ... Sve je bilo savrseno,usluga angažman.
...
17.01.2018.
više
5 /5
Antonela R.
Restoran Pećina
  • Catering usluge za vjenčanja Ploče (Dubrovnik).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Plinjanska 5, Ploče
  • Kontakt osoba: Marijana Barbir Gradac

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)