Mardell Centar Split specijalizirani je centar za organizaciju vjenčanja, svečanosti i raznih drugih evenata. Prodajni i izložbeni salon nalazi se na adresi Sukoišanska 22, Split gdje možete pronaći vjenčanice , dnevne i ekskluzivne večernje haljine, odjeću za djeveruše te uskoro i muška odijela za prodaju i najam. Nudimo usluge: organizacije i koordinacije raznih evenata i proslava (vjenčanja, djevojačke, momačke, rodendani, proslave godišnjica, rođendani, poslovni eventi, humanitarna događanja…), prodaja i najam vjenčanica, večernjih, maturalnih i dnevnih haljina, usluge dekoracije (cvijeće,rasvjeta..), snimanje i fotografiranje evenata, pozivnice i zahvalnice, bookovi, make up i frizure, catering. Uskoro nudimo usluge uljepšavanja i relaksacije u našem salonu ( frizure, masaže, gel nokti, trajni lak) Obratite nam se s povjerenjem, radujemo se Vašem dolasku 🙂

Mardell centar Split - veliki izbor vjenčanica za najam Split. Mardell centar Split Split - pronađite svoju savršenu vjenčanicu, veo i ostale dodatke.

Prikaži više

Mardell centar Split Info


Zašto odabrati baš Mardell centar Split na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Veliki izbor vjenčanica
  • Najam vjenčanica
  • Dodaci za vjenčanice i ostalo

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Mardell centar Split?

Mardell centar Split

Sukoišanska 22
Split
Hrvatska

Mardell centar Split - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Mardell centar Split.

Mardell centar Split
  • Najam vjenčanica za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Sukoišanska 22, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)