Ime ove naše Konobe potječe od nadimka našem predniku, koji je, priča legenda, toliko usavršio ovo korčulansko tijesto cjevastog oblika da su ga počastili nadimkom MAKARUN i uz svaku javnu pa i privatnu svečanost u našem pupnatskom kraju bio mu je zadatak pripremiti to jelo kao vrhunsku ponudu uz slavlje i svečanost. Mi ga slijedimo, a Vi se uvjerite – U SLAST!!

Makarun Catering - profesionalni catering za vjenčanje Split. Makarun Catering Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Makarun Catering Info


Zašto odabrati baš Makarun Catering na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Makarun Catering - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Makarun Catering.

Makarun Catering
  • Catering usluge za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Marulićeva 3, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)