Salon Hairbook by Ivica Šuljak nalazi se na adresu Kavanjinova 1 i posluje pod ovim imenom, dok je godinama bio pod imenom Hairbook. U salonu rade frizeri s više godina iskustva te su educirani za komunikaciju s klijentima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Uz prethodnu najavu u ovom salonu možete imati besplatne konzultacije. Poznati smo po izradama najzahtjevnijih svečanih frizura te imaju veliko iskustvo rada na modnim događanjima, modnim kampanjama i editorijalima.

Ovaj salon poznat je jer ga posjećuje i velik broj turista koji cijeli tim hvale na društvenim mrežama za veliku profesionalnost i odlično odrađen posao. Neki čak idu i toliko daleko da kažu da su bili u različitim salonima diljem svijeta, ali baš u Hairbooku su dobili ono što su željeli.

Hairbook by Ivica Šuljak - frizure za vjenčanje i ostale prigode - frizerski salon Split. Hairbook by Ivica Šuljak je pravi izbor za svečane i ostale stilove frizura.

Prikaži više

Hairbook by Ivica Šuljak Info


Zašto odabrati baš Hairbook by Ivica Šuljak na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Hairbook by Ivica Šuljak?

Hairbook by Ivica Šuljak-Split

Jerolima Kavaljina 1
Split
Hrvatska

Hairbook by Ivica Šuljak - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Hairbook by Ivica Šuljak.

Hairbook by Ivica Šuljak
  • Frizerski salon za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Jerolima Kavaljina 1, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)