Grupa „No.1“ iz Splita, vrhunski zabavljači sa višegodišnjim iskustvom. Sviramo na Vašim vjenčanjima, maturama, feštama, party-ima i svim onim prigodama gdje imate potrebu za kvalitetnom glazbom u živo a sve to uz vrhunski razglas, profesionalnu rasvjetu i razne svjetlosne, laserske i dim efekte koji su sastavni dio naše ponude.

Grupa „No.1“ u svojoj postavi djeluje kao trio, (klavijaturista–vokal, gitarista–vokal i pjevačica).

Dobar izbor glazbe u živo koja će zabavljati Vas i Vaše goste, zasigurno je jedna od važnijih (ako ne i najvažnija!!!) stavki za kvalitetnu atmosferu svadbene svečanosti. Sviramo gotovo sve postojeće hitove koji se traže na vjenčanjima i zabavama, od domaće Hrvatske zabavne glazbe preko dance, pop rock, rock, strane, dalmatinske, slavonske pa do narodne i turbo-folka….. Uz tako extremno širok i raznovrsan repertoar koji slažemo po dogovoru sa Vama, također svjesni smo značaja i neponovljivosti Vašeg vjenjčanja te garantiramo da Vaša svadba neće biti samo jedna u nizu, već će Grupa „No.1“ uistinu izgoriti za Vas srcem i dati svoj maximum za feštu do zore!!!

Dodatna ponude: rasvjeta, dim, balončići
Uz standardni light show za osvjetljenje bine obogatili smo našu osnovnu ponudu sa dodatnim specijalnim svejtlosno scenskim efektima. U to uključujemo mašinu za dim kao poseban efekt za prvi ples, lasere, te posebne svjetlosne light efekte za bojanje plesnog podija. Atmosfera na plesnom podiju će se tako dodatno začiniti sa posebno atraktivno – vizualnom notom! Također, u ponudi imamo i profesionalnu mašinu za balončiće koja je će, ispuhujući na stotine balončića u minuti visoko u zrak, posebno vizualno obogatiti prvi ples mladenaca te dodatno začiniti atmosferu u ostatku večeri

Dj – Performance Show
Uz atraktivni light show i specijalne scenske efekte, po želji mladenaca se može prirediti i mali “DJ performans party” uz najnovije svjetske ili domaće hitove ili pak on stare (ovisno o želji) i tako Vaš plesni podij uz ugašena restoranska svjetla sa našom “nabrijanom” rasvjetom pretvoriti u pravi plesnjak disco-cluba, a nakon toga nastavljamo sa programom u živo!

Grupa No.1 - trio za vjenčanja i ostale prigode Split. Grupa No.1 je pravi izbor za vrhunsku glazbu i zabavu.

Prikaži više

Grupa No.1 Info


Zašto odabrati baš Grupa No.1 na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Trio
  • Broj članova: do 3
  • Gitara, Klavijature
  • Cijena uključuje: Razglas

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Grupa No.1 - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Grupa No.1.

Grupa No.1
  • Trio Duo Harmonika za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Kontakt osoba: Ivica Kodžoman

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)