Više od 20 godina iskustva u izvedbi raznih frizura za muškarce i žene za sve vrste prigoda. Radimo s Kevin Murphy proizvodima. Za mladenke nudimo posebne aranžmane prema dogovoru – najam čitavog salona uz dodatne usluge – make up. foto… Obratite nam se s povjerenjem!\\n\\nFrizerski salon KinKin nalazi se u Splitu na adresi Matice Hrvatske 28A ( nadhodnik u Dubrovačkoj ulici). Otvoreni smo svakim danom od ponedjeljka do petka od 08:00 do 20:00 sati, a subotom radimo do 13 sati. Za sve informacije i rezervacije termina nazovite nas na telefon 021 643 888. Vaš KinKin

Frizerski salon KinKin Split - frizure za vjenčanje i ostale prigode - frizerski salon Split. Frizerski salon KinKin Split je pravi izbor za svečane i ostale stilove frizura.

Prikaži više

Frizerski salon KinKin Info


Zašto odabrati baš Frizerski salon KinKin na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Frizerski salon KinKin?

Frizerski salon KinKin Split

Matice Hrvatske 28A
Split
Hrvatska

Frizerski salon KinKin - ocjene, komentari & iskustva


Pročitajte komentare i iskustva korisnika, te saznajte kako su korisnici ocjenili uslugu.

Kod Grge se šišam već godinama. Vrhunska usluga, ljubazno osoblje, ma jednostavno najbolji! ... Kod Grge se šišam već godinama. Vrhunska usluga, ljubazno osoblje, ma jednostavno najbolji!
...
05.03.2017.
više
5 /5
Petar V.
Frizerski salon KinKin
  • Frizerski salon za vjenčanja Split.
  • Cijena: od 70.00 HRK za šišanje muške kratke kose
  • Adresa: Matice Hrvatske 28A, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)