Prioritet nam je pružiti mladencima kvalitetnu uslugu i konačan proizvod, zato posao odrađujemo sa profesionalnim fotoaparatima Nikon te kamerama Sony. Kompletan snimljeni materijal kompjuterski obrađujemo i konačan proizvod mladenci dobivaju na CD/DVD medijima, a fotografije na svečanom foto albumu posebno kreiranom za vjenčanje. Pored snimanja i fotografiranja u ponudi izdvajamo izradu zahvalnica prema Vašem odabiru fotografija i dizajna, koje dobivate na dan samog vjenčanja. Foto ADRIA se nalazi u Strožancu na adresi Gospe u Siti 2, gdje možete doći i pogledati naše proizvode te dogovoriti termin za Vaše vjenčanje.

Adria Foto Studio Podstrana - Split - fotograf za vjenčanje - odlične ponude. Foto studio - Adria Foto Studio Podstrana - Split ocjene i komentari stvarnih klijenata.

Prikaži više

Foto Adria Info


Zašto odabrati baš Foto Adria na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Fotografiranje & Ostale usluge

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Foto Adria?

Foto Adria Podstrana

Gospe u Siti 2
Podstrana
Hrvatska

Foto Adria - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Foto Adria.

Foto Adria
  • Foto Studio - Foto & Video za vjenčanja Podstrana (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Gospe u Siti 2, Podstrana
  • Kontakt osoba: Maja Mile

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)