Vlasnica salona je Jadranka Tukić Šegvić Lorealov Tecni art stilist sa 20 godišnjim iskustvom u frizerskoj struci. Dalila frizerski saloni osnovani su prije 20 godina i od samih početaka radi sa Loreal i Kerastase paletom proizvoda za njegu kose. Saloni za žene i muškarce sa dugogodišnjim iskustvom i vlastitim edukacijskim centrom. Osim frizerskih usluga, saloni Dalila pružaju usluge šminkanja. Za vjenčane i sve ostale svečane trenutke radimo svečane frizure najmodernijim tehnikama uz bogat izbor ukrasa i umetaka za kosu.

Dalila frizerski salon - frizure za vjenčanje i ostale prigode - frizerski salon Split. Dalila frizerski salon je pravi izbor za svečane i ostale stilove frizura.

Prikaži više

Dalila frizerski salon Info


Zašto odabrati baš Dalila frizerski salon na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Dalila frizerski salon?

Dalila frizerski salon Split

Bihaćka 2A/3
Split
Hrvatska

Dalila frizerski salon - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Dalila frizerski salon.

Dalila frizerski salon
  • Frizerski salon za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Bihačka 2A/3, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)