Online prodaja i dostava na željenu adresu zamišljena je zbog toga da sve užurbaniji način života ne našteti ljepoti darivanja. Cvijeće, zbog svoje krhkosti i posebnosti, osobito je osjetljivo. Jednostavno ne trpi pojam “na brzinu”. Ljudi koji daruju cvijeće ovisno o svom izboru, tim cvijećem progovaraju o sebi. Zato Vam online mogućnost nudi trenutak da razmislite, zastanete, pomno odaberete, a mi ćemo sve ostalo obaviti umjesto Vas. Osim ponude na našim stranicama, stojimo Vam na raspolaganju kontakt-telefonom te e-mail poštom za specijalne narudžbe, ali i za stručni savjet.

Ne zaboravite! Cvijećem se najbolje mogu iskazati emocije u svakoj prigodi, u sreći i tuzi. Nismo još upoznali osobu koja na darovano cvijeće nije reagirala osmijehom.

Ovdje smo zbog Vas!

Cvjećarnica Anda Split - buketi, reveri, dekoracije, aranžmani - odlične ponude. Cvjećarnica Anda Split ocjene i komentari stvarnih klijenata.

Prikaži više

Cvjećarnica Anda Info


Zašto odabrati baš Cvjećarnica Anda na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Dekoracije
  • Buketi
  • Reveri

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Cvjećarnica Anda?

Cvjećarnica Anda - Mall of Split

Josipa Jovića 93
Split
Hrvatska

Cvjećarnica Anda - Prima 3

Ruđera Boškovića 18a
Split
Hrvatska

Cvjećarnica Anda - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Cvjećarnica Anda.

Cvjećarnica Anda
  • Dekoracije, buketi, reveri, podvezice, baloni za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Josipa Jovića 93, Split

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)