Catering usluge Hrvatska


Odaberi samo najbolje
Uz ocjene i komentare pronađi najbolju uslugu.
Direktni kontakt
Kontaktiraj pružatelje usluga direktno, BEZ PROVIZIJE.
Multi Upit
Pošalji multi upit odjednom više pružatelja usluga.

Želiš saznati cijene, dostupnost termina i dobiti detaljnu ponudu?

Catering usluge Hrvatska - brzo i jednostavno pronađi samo najbolje za svoje vjenčanje iz snova u Hrvatskoj. Pošalji informativni upit ili nazovi bez obveze odmah.

Kako odabrati samo najbolje? Sve Za Vjenčanje - SZV Portal nudi mogućnost pregleda ocjena i komentara, slanja upita pružateljima usluga direktno, BEZ PROVIZIJE. Catering usluge Hrvatska - odaberi pružatelje usluga i pošalji im multi upit.

Prikaži više

Catering usluge Hrvatska - Ocjene, komentari & iskustva


Odlično, ljubazno i profesionalno osoblje počevši od glavne i odgovorne Marijane koja je super profesionalna osoba i voditelj. Atraktivne i ... Odlično, ljubazno i profesionalno osoblje počevši od glavne i odgovorne Marijane koja je super profesionalna osoba i voditelj. Atraktivne i maštovite dekoracije stolova uz osoblje koje odrađuje svaki posao s posebnim i rijetko viđenim zadovoljstvom čini Restoran Pećina moj prvi izbor za preporuku svim budućim mladencima. I niste zaslužili samo 5 zvjezdica. I 10 bi vam bilo malo. Pozdrav
...
23.01.2018.
više
5 /5

Rezultati pretrage za: Catering usluge


Catering Gašpić

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
Catering Gašpić, profesionalni catering za vjenčanja, tratamente, krizme i pričesti. Nudimo izvrstan meni i full catering usluge za vjenčanja.
Kapacitet osoba: do 1000

Pršutoreznica Milić - catering

Catering usluge Kaštel Stari (Split), Hrvatska
Uz usluge cateringa nudimo usluge (carvinga) rezbarenja voća i povrća, najam cjelokupne opreme za sve vrste događanja: šatori, čokoladne fontane, paviljoni, stolovi, barski stolovi, suncobrani, tanjuri, bešteci, stolice, frižideri, banja marie itd...
Kapacitet osoba: Na upit

Catering Spalato

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
I Vi možete biti gost u svojoj kući. Za Vas organiziramo sve vaše svečanosti. Osmisliti ćemo samo za Vas ponudu koja će oduševiti i Vaše najzahtjevnije goste! Bez obzira organizirate li vjenčanje, korporativnu prezentaciju ili slavite rođendan, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći nešto po svom guštu.
Kapacitet osoba: Na upit

Catering Dalmacija

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
Mi smo ekipa profesionalaca okupljena u tim koji je u stanju ispuniti svaku vašu želju vezanu uz organizaciju raznih proslava.
Kapacitet osoba: Na upit

Tonći Zekić Catering

Catering usluge Kaštel Stari (Split), Hrvatska
Tonći Zekić Catering - profesionalni catering za vjenčanje Kaštel Stari - Split. Tonći Zekić Catering Kaštel Stari - Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.
Kapacitet osoba: Na upit

Restoran Gusar Catering

Catering usluge Split, Hrvatska
Ekipa vrhunskih profesionalaca udovoljit će svakoj Vašoj želji. Restoran Gusar Catering - profesionalni catering za vjenčanje Split. Restoran Gusar Catering Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.
Kapacitet osoba: Na upit

Makarun Catering

Catering usluge Split, Hrvatska
Profesionalni catering za sve Vaše prigode. Makarun Catering - profesionalni catering za vjenčanje Split. Makarun Catering Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.
Kapacitet osoba: Na upit

Catering Gradska kavana Zvonimir

Catering usluge Solin (Split), Hrvatska
Nudimo Vam vrhunski pripremljena i dekorirana jela te kompletnu uslugu; prostor,uređenje prostora...
Kapacitet osoba: Na upit

Konoba Sidro Catering

Catering usluge Duće (Split), Hrvatska
Novoobnovljena konoba Sidro osim tradicionalnih dalmatinskih jela nudi i catering usluge kako u konobi, tako i na terenu za vjenčanja i sve ostale svečane prigode.
Kapacitet osoba: Na upit

Restoran Pećina

Catering usluge Ploče (Dubrovnik), Hrvatska
Najbolja ponuda tradicionalne i kvalitetne kuhinje. Pružamo usluge cateringa, a posebno iz ponude ističemo najam Chiavari stolica.
Kapacitet osoba: Na upit Najam stolica Najam šatora
Odlično, ljubazno i profesionalno osoblje počevši od glavne i odgovorne Marijane koja je super profesionalna osoba i voditelj. Atraktivne i maštovite dekoracije stolova uz osoblje koje odrađuje svaki posao s posebnim i rijetko viđenim zadovoljstvom čini Restoran Pećina moj prvi izbor za preporuku svim budućim mladencima. I niste zaslužili samo 5 zvjezdica. I 10 bi vam bilo malo. Pozdrav 23.01.2018. Luka K.
više