Catering Plus dugi niz godina uspješno posluje te zahvaljujući odličnoj organizaciji, kreativnosti i dobrom ukusu, dokazujemo kvalitetu i zadovoljstvo sve većeg broja klijenata. Naša primarna usluga je organizacija Vama važnih događaja. Uvažavamo sve Vaše želje i posebnosti pa tako i naši profesionalni kuhari svoju široku ponudu menija prilagođavaju upravo Vašim potrebama.

Naša najveća specijalnost je organizacija svadbenih svečanosti. Želja nam je Vama taj najvažniji dan pretvoriti u čarobnu bajku, a naše profesionalno i ljubazno osoblje Vam to garantirano i dokazano može omogućiti.

Catering Plus - profesionalni catering za vjenčanje Split. Catering Plus Split - organizacija zabavnih i kulinarskih događanja, catering za vjenčanja i ostalih prigoda.

Prikaži više

Catering Plus Info


Zašto odabrati baš Catering Plus na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Kapacitet osoba: Na upit

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Catering Plus - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Catering Plus.

Catering Plus
  • Catering usluge za vjenčanja Split.
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Poljudsko šetalište 1, Split
  • Kontakt osoba: Mia Košpić

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)