Kamp Camping Stobreč Split, autokamp sa 4 zvjezdice u kojem ćete pronaći sve ono što Vam je potrebno za ugodan odmor u harmoniji prirode, kulture i zabave. Camping Stobreč Split nalazi se u kotaru grada Splita, Stobreču. Niste sigurni zašto izabrati Camping Stobreč Split za svoju kamping destinaciju? Postoji nekoliko bitnih razlika po čemu se izdvajamo od ostalih kampova. Kamp se nalaz na korak od Splita, administrativnog i kulturnog centra dalmatinske regije, uz očuvanu obalu Jadranskog mora. Kamp Stobreč Split udaljen je od povijesne jezgre grada, Dioklecijanove Palače, 7 km, te isto toliko i do arheološkog kompleksa Salone. Smješten je u zelenoj oazi, s dvije strane okružen morem, uz ušće rječice Žrnovnice. Čak i za najvećih vrućina u kampu je uvijek ugodna i osvježavajuća klima zbog njegovog poluotočnog položaja i blizine vodotoka Žrnovnice, ali i guste šume koja stvara osebujnu hladovinu.

Idealno mjesto za bračno kampiranje - odlične ponude za vikend putovanja. Idealno mjesto za bračno kampiranje, idealan odabir za vikend bračno putovanje iz snova.

Prikaži više

Camping Stobreč Split Info


Zašto odabrati baš Camping Stobreč Split na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Split
  • Dalmacija

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Camping Stobreč Split?

Kamp Camping Stobreč Split

Sv. Lovre 6
Stobreč
Hrvatska

Camping Stobreč Split - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Camping Stobreč Split.

Camping Stobreč Split
  • Bračno putovanje za vjenčanja Stobreč (Split).
  • Cijena: od 228.00 HRK noćenje za dvoje
  • Adresa: Sv. Lovre 6, Stobreč
  • Kontakt osoba: Boris Savić

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)