Bože Jurić – Pešić operni je tenor kojeg u zadnje vrijeme možete gledati na daskama Hrvatskog Narodnog Kazališta u Splitu. Osim u hrvatskim nacionalnim kazalištima, gradi karijeru i u inozemstvu. Prošle godine je pjevao na velikoj pozornici Berlinske Filharmonije, jedne od najpoznatijih svjetskih dvorana tog tipa. Debitirao je 2015. u Gradskom kazalištu Komedija u Zagrebu gdje je i diplomirao pjevanje. Godine 2012. proglašen je za Mladog glazbenika godine u emisiji Dobro jutro hrvatska.

Osim što pjeva u operi, pjeva i na vjenčanjima u crkvi, na otvorenom i u salama i to glazbu iz klasičnog, crossover žanra ( talijanske cancone, njemački Lied, operne i operetne arije, klasike 50-ih, 60-ih, 70-ih, i druge poznate hitove). Osim što pjeva Bože ima višegodišnje iskustvo sviranja orgulja, tako da za crkvene obrede dobijete “2u1” muzičara.

Bože Jurić - Pešić, operni tenor - glazba za crkvu za vjenčanja i ostale prigode Solin - Split. Bože Jurić - Pešić, operni tenor - crkvena glazba - crkvene i ostale pjesme za vjenčanje.

Prikaži više

Bože Jurić - Pešić, operni tenor Info


Zašto odabrati baš Bože Jurić - Pešić, operni tenor na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Broj članova: do 1
  • Muških vokala 1
  • Orgulje

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Bože Jurić - Pešić, operni tenor - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Bože Jurić - Pešić, operni tenor.

Bože Jurić - Pešić, operni tenor
  • Glazba za crkvu za vjenčanja Solin (Split).
  • Cijena: Na upit
  • Adresa: Banova ulica 3, Solin
  • Kontakt osoba: Bože Jurić - Pešić

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)