Bendovi Hrvatska


Odaberi samo najbolje
Uz ocjene i komentare pronađi najbolju uslugu.
Direktni kontakt
Kontaktiraj pružatelje usluga direktno, BEZ PROVIZIJE.
Multi Upit
Pošalji multi upit odjednom više pružatelja usluga.

Želiš saznati cijene, dostupnost termina i dobiti detaljnu ponudu?

Bendovi Hrvatska - brzo i jednostavno pronađi samo najbolje za svoje vjenčanje iz snova u Hrvatskoj. Pošalji informativni upit ili nazovi bez obveze odmah.

Kako odabrati samo najbolje? Sve Za Vjenčanje - SZV Portal nudi mogućnost pregleda ocjena i komentara, slanja upita pružateljima usluga direktno, BEZ PROVIZIJE. Bendovi Hrvatska - odaberi pružatelje usluga i pošalji im multi upit.

Prikaži više

Bendovi Hrvatska - Ocjene, komentari & iskustva


Sve pohvale za Ivanu i bend, od starta večeri pa sve do jutra..Malo je reć da je bilo super ako ... Sve pohvale za Ivanu i bend, od starta večeri pa sve do jutra..Malo je reć da je bilo super ako je u 5 ujutro podij bio pun...
...
15.11.2018.
više

Rezultati pretrage za: Bendovi


Mušac bend

Bendovi Split, Hrvatska
Mušac band u peteročlanom sastavu počinje raditi od 2018.godine, a iza sebe ima višegodišnje iskustvo kao trio. Sviramo različite svečanosti, fešte, a najviše vjenčanja. Dobar štimung potičemo našim široki i raznolikim repertuarom, te se prilagođavamo željama naših mladenaca. Koristimo vlastitu opremu za razglas, binsku rampu sa profesionalnom rasvjetom te efekte kao što su dim i balončići.
Broj članova: do 5 Muških vokala: 3 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Klavijature Cijena uključuje: Razglas

Ivana Marić Wedding Orchestra

Bendovi Zagreb, Hrvatska
Ivana Marić Wedding Orchestra zadovoljava razne ukuse i glazbene apetite jer raspolažu širokim repertoarom te dugogodišnjim iskustvom u domeni partya, vjenčanja i svih vrsta zabava.
Broj članova: do 6 Muških vokala: 3 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Harmonika, Klavijature, Truba Cijena uključuje: Razglas
Sve pohvale za Ivanu i bend, od starta večeri pa sve do jutra..Malo je reć da je bilo super ako je u 5 ujutro podij bio pun... 15.11.2018. Hrvoje R.
više

Bend za vjenčanja Bolero

Bendovi Zadar, Hrvatska
BOLERO je bend sa pjevačicom i broji do (7) članova te prema Vašim željama nudimo sax i harmoniku
Broj članova: do 7 Muških vokala: 4 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Harmonika, Klavijature, Saksofon Cijena uključuje: Razglas

Grupa Tip Top

Bendovi Split, Hrvatska
Grupa Tip Top slavi 20 godina zabavljačkog rada na vjenčanjima, eventima i vašim raznim proslavama. Šesteročlani je live bend sa ženskim vokalom, vrhunskim razglasom i rasvjetom za binu.
Broj članova: do 6 Muških vokala: 2 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Klavijature Cijena uključuje: Razglas

Aurora band

Bendovi Split, Hrvatska
Naših ukupno 20 godina na sceni – za vas najbolja garancija provjerene kvalitete i profesionalizma. U formaciji šestočlanog sastava od 2016. god Aurora predstavlja odličnu, a posebno za vas dragi mladenci - dobitnu kombinaciju dugogodišnjeg iskustva i svježe mladenačke energije.
Broj članova: do 6 Muških vokala: 3 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Klavijature Cijena uključuje: Razglas

Grupa Gabriel

Bendovi Donji Proložac (Split), Hrvatska
Grupa Gabriel je glazbeni sastav sa dugogodišnjim iskustvom koji sa pjevačem Vukasom i pjevačicom Karlom broji sedam članova i zasigurno je kao izbor glazbe odličan bend za svadbe, fešte, evente, domjenke i sve druge vrste proslava i zabava.
Broj članova: do 7 Muških vokala: 6 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Klavijature Cijena uključuje: Razglas

Grupa Lido

Bendovi Split, Hrvatska
Grupa Lido s dugogodišnjim iskustvom za sve prigode: vjenčanja, mature, fešte i ostale manifestacije.
Broj članova: do 4 Muških vokala: 3 Ženskih vokala: 1 Gitara, Klavijature Cijena uključuje: Razglas

Festivo Band

Bendovi Split, Hrvatska
Sedmeročlani bend iz Splita za sve svečanosti i prigode. Festivo Band - bend za vjenčanja i ostale prigode Split. Festivo Band je pravi izbor za vrhunsku glazbu i nezaboravnu zabavu.
Broj članova: do 7 Muških vokala: 4 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Harmonika, Klavijature, Truba Cijena uključuje: Razglas

Grupa Neron

Bendovi Split, Hrvatska
Ukoliko želite vrhunsku zabavu na Vašem vjenčanju obratite se iskusnom bendu koji je odsvirao preko 300 vjenčanja.
Broj članova: do 6 Muških vokala: 3 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Harmonika, Klavijature Cijena uključuje: Razglas

Smile bend

Bendovi Split, Hrvatska
Smile bend - bend za vjenčanja i ostale prigode Split. Smile bend je pravi izbor za vrhunsku glazbu i nezaboravnu zabavu.
Broj članova: do 6 Muških vokala: 3 Ženskih vokala: 1 Bas-gitara, Bubanj, Gitara, Klavijature Cijena uključuje: Razglas