Svjetioničarske zgrade smještene duž Jadrana od Istre do Dubrovnika , u teško dostupnoj osami, u oazi mira i tišine, garantiraju jedinstveni i nesmetani ljetni odmor. Dozvolite da vam naši svjetioničari dočaraju užitak života na svjetionicima i ispričaju njihovu povijest koju su isplele ljudske sudbine i legende. Rezervirajte svjetionik iz naše ponude i opustite se i uživajte u romantičnom odmoru daleko od pogleda. Hrvatska obala jako je razvedena i ima mnoštvo otoka i hridi, radi toga svjetionici imaju važnu ulogu za sigurnost na moru. Nekad su u svjetionicima živjeli svjetioničari sa svojom obitelji ali danas broj se operativnih svjetionika znatno smanjio zbog velikih troškova održavanja, te su zamijenjeni modernom elektroničkom navigacijom. Svjetionici su tako danas prenamijenjeni u turističku djelatnost, preuređeni, te imaju jedan ili više apartmana koji se iznajmljuju uglavnom u ljetnoj sezoni.

Svjetionici na Jadranu - odlične ponude za vikend putovanja. Svjetionici na Jadranu, idealan odabir za vikend bračno putovanje iz snova.

Prikaži više

Adriagate svjetionici Info


Zašto odabrati baš Adriagate svjetionici na svom vjenčanju? Profesionalni pristup, pažnja koju pridajemo i najmanjim detaljima, kvaliteta usluge... samo su neki od razloga.

  • Palagruža, Pelješac, Rovinj, Fenoliga, Lastovo, Sušac
  • Dalmacija, Istra, Kvarner

Posebne ponude, akcije, popusti...


Trenutno nema aktivnih posebnih ponuda, akcija i popusta.

Cjenik - Cijene usluga


Trenutno nema aktivnih cjenika.
Za detalje vezane uz cijene pošaljite neobvezujući upit ili nazovite.

Lokacije


Gdje mogu pronaći Adriagate svjetionici?

Adriagate Vrboska II

Ćirila i Metoda 1a
Vrboska
Hrvatska

Adriagate Vodice II

Ćirila i Metoda 1a
Vodice
Hrvatska

Adriagate Rogoznica II

Miline 4
Rogoznica
Hrvatska

Adriagate Split II

Vukovarska 156
Split
Hrvatska

Adriagate svjetionici - ocjene, komentari & iskustva


Trenutno nema aktivnih ocjena i komentara za Adriagate svjetionici.

Adriagate svjetionici
  • Bračno putovanje za vjenčanja Split.
  • Cijena: od 1155.00 HRK 3 dana, 2 osobe
  • Adresa: Vukovarska 156, Split
  • Kontakt osoba: Boris Savić

Kontaktiraj nas bez obaveza


Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete korištenja i izjavu o privatnosti. *

Želiš povremeno primati ekskluzivne posebne ponude i novosti? Klikni i daj privolu da se tvoji podaci pohranjuju u skladu sa izjavom o privatnosti. Obećavamo da ćemo slati ultra zanimljive posebne ponude, novosti koje će ti pomoći pri organizaciji, nove trendove... Iiii, nećemo ti napuniti inbox sa dosadnim i nebitnim mailovima :)